Hockey met passie, speel met trots!

De plaats waar uw kind zich kan ontwikkelen

Getuigenissen

Welkom!

Welkom bij De Stickies! We zijn een gepassioneerde groep van veldhockeyspelers die elkaar ondersteunen, uitdagen en inspireren om ons potentieel te bereiken. Ons doel is om een positieve en ondersteunende omgeving te bieden waarin elke speler zich kan ontwikkelen en groeien, zowel op als buiten het veld. Ons team bestaat uit spelers van alle niveaus en we moedigen spelers van alle leeftijden en achtergronden aan om lid te worden van onze club. We zijn trots op onze teamgeest en ons gedegen trainingsprogramma, dat ons in staat stelt om ons spel te verbeteren en samen te werken om succes te behalen. Of je nu nieuw bent bij hockey of een ervaren speler, je bent van harte welkom bij ons.

illustration of hockey
photo of girls playing hockey

Meer dan een sport

Wij geloven we dat hockey meer is dan alleen een sport. Het is een manier om te groeien als persoon, om jezelf uit te dagen en om deel uit te maken van een gemeenschap. Onze club biedt meer dan alleen trainingen en wedstrijden - we bieden een omgeving waarin spelers kunnen groeien als individuen en als team. We moedigen onze spelers aan om hun vaardigheden te ontwikkelen, hun passie voor hockey te volgen en samen te werken om ons team naar succes te leiden. We zijn trots op onze geschiedenis van successen en ons streven naar voortdurende verbetering en groei. Als je op zoek bent naar een club die niet alleen gericht is op prestaties, maar ook op persoonlijke ontwikkeling en gemeenschap, dan ben je bij hier aan het juiste adres.

Kwaliteiten

Sterke teamgeest

We hechten veel belang aan teamgeest en gemeenschapszin. Spelers worden aangemoedigd om elkaar te ondersteunen en te helpen, zowel op als buiten het veld. Er worden regelmatig teamactiviteiten georganiseerd om de banden tussen de spelers te versterken en om de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten.

Geëngageerde en ervaren coaches

De club heeft toegewijde en ervaren coaches die hun spelers ondersteunen en begeleiden tijdens trainingen en wedstrijden. De coaches hebben een diepgaande kennis van de sport en weten hoe ze hun spelers kunnen motiveren en inspireren om op hun best te presteren. Ze zijn ook betrokken bij de ontwikkeling van hun spelers, zowel op als buiten het veld, en werken nauw samen met hen om hen te helpen hun doelen te bereiken. Het geëngageerde en ervaren coachteam draagt bij aan de kwaliteit van de hockeyclub en ondersteunt de ontwikkeling en groei van de spelers.

Toegewijd trainingsprogramma

Ons trainingsprogramma wordt geleid door professionele en toegewijde trainers. Het programma is ontworpen om de vaardigheden van de spelers te verbeteren en hen voor te bereiden op competitie op hoog niveau. Het trainingsprogramma biedt spelers ook de kans om persoonlijk te groeien en zich te ontwikkelen als individuen.

ONS TEAM

De club wordt geleid door een toegewijd team van werknemers en vrijwilligers.!

team

Holden Caulfield

Voorzitter

Is al meer dan tien jaar betrokken bij de club en heeft ervaring als speler en coach. Sinds 5 is hij voorzitter van de club en zet hij zich in voor de groei en ontwikkeling van het team.

Facebook WhatsApp LinkedIn
team

Alper Kamu

Administratief medewerker

Alper is een zeer georganiseerde en toegewijde medewerker die ervoor zorgt dat alle administratieve taken van de club soepel verlopen. Ze is al 4 jaar lid van het team en zet zich in voor het welzijn van de club en haar leden.

Facebook WhatsApp LinkedIn
team

Atticus Finch

Financieel medewerker

Heeft een achtergrond in accounting en zorgt ervoor dat de financiën van de club in goede handen zijn. Ze is verantwoordelijk voor het beheer van het budget, het opstellen van financiële rapporten en het bijhouden van de betalingen van de leden.

Facebook WhatsApp LinkedIn
team

Henry Letham

Trainer

Heeft jarenlange ervaring als hockeytrainer en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische vaardigheden en teamtactieken. Hij werkt nauw samen met de andere trainers om ervoor te zorgen dat elke speler zich kan ontwikkelen en groeien.

Facebook WhatsApp LinkedIn
team

Maarten Bosch

Trainer

Is een ervaren trainer en voormalig professioneel hockeyer. Hij heeft gespeeld op hoog niveau en heeft waardevolle ervaring en inzichten om door te geven aan zijn spelers. Hij richt zich vooral op het mentale aspect van het spel en moedigt zijn spelers aan om zichzelf uit te dagen en hun grenzen te verleggen.

Facebook WhatsApp LinkedIn
team

Andy Letho

Trainer

Is een enthousiaste en toegewijde trainer die zich inzet om elke speler te helpen zijn of haar potentieel te bereiken. Ze richt zich vooral op het ontwikkelen van de technische vaardigheden van haar spelers en gebruikt een positieve en ondersteunende benadering om haar team te inspireren.

Facebook WhatsApp LinkedIn

Getuigenissen

Ik zit pas 2 jaar bij de club, maar ik kan eerlijk zeggen dat het een van de beste beslissingen is die ik ooit heb genomen. De club heeft me niet alleen geholpen om mijn hockeyvaardigheden te verbeteren, maar heeft me ook geleerd hoe belangrijk teamwerk en doorzettingsvermogen zijn. Ik voel me echt deel uitmaken van de club en waardeer de ondersteunende sfeer en het gevoel van gemeenschap enorm.

testimonial Holden Caulfield Lid

Mijn kind is nu al een paar jaar lid van de Stickies en ik ben echt onder de indruk van de manier waarop de club zich inzet voor de ontwikkeling van de kinderen. Het team van trainers is zo gepassioneerd en toegewijd en mijn kind heeft echt het gevoel dat hij/zij wordt ondersteund en aangemoedigd om zijn/haar vaardigheden te ontwikkelen. Ik waardeer ook de focus van de club op waarden zoals respect en discipline, en ik ben ervan overtuigd dat mijn kind hierdoor een betere persoon en een betere speler wordt.

testimonial Alper Kamu Ouder

Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Contacteer ons

Wil je graag extra informatie, aarzel niet om ons te contacteren!

Als het bericht goed is aangekomen ontvang je zelf ook een kopie

De stickies - © 2024
Gemaakt door SMO-A voor Sarah Moeremans